Folk har en tendens til å være veldig elendig med sine medkits

Hvorfor er jeg så dårlig på PvP

canada goose norge nettbutikk ekte Jeg er ikke den beste spilleren. Jeg vet det, men jeg har vært å spille første person / tredje person skytespill for alltid. Jeg forventer ikke å være på toppen av brettet på slutten av en kamp, ​​men PvP canada goose outlet plassering i dette spillet er bare å bryte min ånd. Jeg må ha det heldig å bli drept. Jeg sverger til Gud. Jeg er ikke så dårlig på spill. Jeg har satt 40 år i denne hobbyen for Kristi skyld! (Jeg var sannsynligvis 7 da jeg fikk en colecovision) canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke oslo Her er hva jeg forteller meg selv: Bare hold sliping for eksotiske og til slutt vil du få huset. Det vil forandre alt. (Jeg tror jeg tror dette) eller. Bare hold sliping rubrikkannonser, til slutt vil du få tak i Storbritannia som nærmer meg spøkelsesvindu holster. Det vil forandre alt. (Sannsynligvis ikke) canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk Bunnlinjen. Jeg trenger hjelp. Jeg har canada goose parka uk 6 stk Nomad nesten maxed w / 9k FA. Dette er min tur å angi 99% av tiden. Alt annet føles, kan du se. Jeg har 6 pc D3, pred, i Canada Firecrest, og et par andre som aldri blir vant. Jeg kjører vanligvis MDR og AUG, men Canada goose outlet New York PvP. Når jeg faktisk prøver i PvP, bruker jeg LVOA C og MP5. Jeg vet jeg vet. Det handler om talenter. Jeg har responsiv og dødelig på smgs. canada goose norge nettbutikk

canada goose dunjakke Så hva jeg egentlig trenger er råd. Pls hjelpe denne gamle mannen til å suge mindre på PvP. Mitt gamle hjerte kan ta det lenger. canada goose canada-goose-jakker dunjakke

canada goose jakke Vet at kritisk canada goose jacket outlet save er din beste venn. Bruk medkittene dine. Folk har en tendens til å være veldig elendig med sine medkits i PVE, men den dritten får deg til å bli dømt i PVP. Pop en medkit når helsen din er lav og deretter helbredet med boksen denne prosessen Crit lagrer og setter deg på full helse. canada goose jakke

canada goose billig Hvis du virkelig ønsker å lære å være god på PVP, begynn å overleve en kamp så lenge som mulig. Du lærer så mye mer om deg og motstanderen din ved ikke å fokusere på å drepe dem, men heller ut med å holde skade. canada goose billig

canada goose norge Folk har en tendens til å bli slurvet når de begynner å innse at de ikke kan brenne deg raskt. canada goose norge

canada goose outlet norge Historie tid: Jeg kjører 6pc LS fordi jeg ikke har noe annet. Så denne rogue angrep offisielle Canada Goose outlet meg i DZ mens jeg var solo oppdrett for div tech og caches. Jeg merket umiddelbart at han var canada goose outlet en nomad og mitt hjerte sank allerede. Men denne fyren, han var dårlig, jeg vet ikke hva han gjorde for å ikke drepe meg så mye raskere. Den jævla kampen varer ca. 3 minutter. Han fikk sitt 6pc talent 5 ganger. Først da alle mine medkits var borte, hadde jeg brukt min ultralyd og boksen min var på avkjølelse, kunne han endelig ta meg ned. Han hadde så hederligheten å feire over kroppen min. canada goose outlet norge

Jeg vet at det er litt sent, men du kan argumentere for å bruke boksen først når du er nær lavt (andre felt), og bekjempe til du har lavt (siste felt), og bruk deretter en medkit med crit save.

canada goose i norge Mitt argument er at hvis du bruker boksen først, starter nedkjølingen tidligere. Så når du når lav helse en gang til: Strike Back vil proc (slik at esken avkjøles forkortes), og du kan også bruke et medkit for å aktivere crit save. canada goose i norge

Dette er mer effektivt i lang tid i kampene da boksen din kommer tilbake raskere, men er mer risikabelt å leke med som du ikke kan helbrede deg selv. En forsinket eller mistimert helbredelse = død.

canada goose salg Scenen der Johnny Tran og Jesse kjører på Race Wars. canada goose salg

canada goose norge forhandler Jesse er nervøs og treffer sin NOS for snart. Johhny Tran smiler bare og sier ‘for tidlig junior’ og så vinner løpet. canada goose norge forhandler

PVP i dette spillet er så mye om timing og vite når du skal slå med med kit, helbrede, laste på nytt, trekke seg tilbake etc.

Let the others know about this Rant
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Plurk

About Christian Noel

Hi, I'm Cris! I'm interested in anime, programming and photography. My profession is programming and am mostly focused in web development. I've been programming since College. What inspired me to go to programming was because I was so into the gaming industry and I wanted to create my own game.
This entry was posted in Haphazard Thoughts. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.